ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο IRIS είναι ένας Φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων, η λειτουργία του οποίου εγκρίθηκε με υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ/1013/Β/27/07/2006, όπως ορίζει η κείμενη Εθνική Νομοθεσία.

Ο IRIS εγκρίθηκε από το τότε Υπουργείο Γεωργίας ως Ευρωπαϊκός Φορέας και τα Πιστοποιητικά του αναγνωρίζονται  σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο είναι ο πρώτος και μόνος φορέας Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων με έδρα στην Κρήτη. Στόχος μας ήταν και είναι να βρισκόμαστε στην επαρχία, στην καρδιά των αγροτικών εξελίξεων και να μπορούμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στους παραγωγούς - επιχειρηματίες πελάτες μας.

Το όραμα του εμπνευστή και ιδρυτή του IRIS, του αείμνηστου Γεωργίου Χατζηδάκη γεωπόνου και βιοκαλλιεργητή, ήταν η δημιουργία ενός έγκριτου Φορέα Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, που στόχο του θα είχε τη διάθεση στον καταναλωτή ασφαλών Βιολογικών Προϊόντων και σαν επίκεντρό του τον παραγωγό. Το όραμά του μοιραστήκαμε όλοι εμείς, που αναλάβαμε να το φέρουμε εις πέρας και το υπηρετούμε πιστά και αδιάκοπα από το 2006. 

Για την επίτευξη του οράματός μας ο IRIS:

  • Εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) κατά ISO 17065, και είναι διαπιστευμένος από το ΕΣΥΔ

  • Εξασφαλίζει την ανεξαρτησία, αξιοπιστία και ακεραιότητα κάθε απόφασης πιστοποίησης

  • Εξασφαλίζει την πρόσληψη με υψηλά κριτήρια και την διάθεση προσωπικού και εξωτερικών συνεργατών με εμπειρία τεχνικής και επιστημονικής επάρκειας

  • Διαθέτει στελέχη με επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία και επενδύει στη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευσή τους προκειμένου αυτοί να προάγουν την ποιότητα σε κάθε είδους δραστηριότητα

Το πρώτο πιστοποιητικό του IRIS εκδόθηκε στις 13/9/2006 και από τότε έχουν εκδοθεί χιλιάδες πιστοποιητικά, ενώ με το σήμα του IRIS έχουν κυκλοφορήσει βιολογικά προϊόντα στα ράφια όλου του κόσμου.

Δείτε εδώ την Πολιτική Ποιότητας της εταιρείας μας.

 

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ IRIS

 

 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

2810 360715 - 7
info@irisbio.gr

Έχω αμαρτήσει απέναντι στη σοφία του δημιουργού και δικαίως έχω τιμωρηθεί. Θέλησα να βελτιώσω το έργο του γιατί μέσα στην τυφλότητά μου πίστεψα ότι είχε ξεχαστεί ένας κρίκος στην εκπληκτική αλυσίδα των νόμων που κυβερνούν τη ζωή πάνω στην επιφάνεια της γης. Μου φάνηκε ότι ο αδύναμος και ασήμαντος άνθρωπος έπρεπε να αποκαταστήσει αυτήν την παράλειψη.
 
Justus Von Liebig, εφευρέτης της χημικής γεωπονίας, κάνοντας αναδρομή στη ζωή και το έργο του. Από Agrikulturchemie, 8, Auflage, 1865