ΑΡΘΡΑ


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του IRIS με περίπτερο, στο 1ο Bio-Festival που έγινε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. 

Η Έκθεση συγκέντρωσε μεγάλο πλήθος επισκεπτών, ήδη από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της. Επισκέπτες όλων των ομάδων και ενδιαφερόντων, που ήρθαν με όρεξη να μάθουν, να γευτούν, να ψωνίσουν, να συνεργαστούν. 

Δεκάδες από τους επισκέπτες της Έκθεσης πέρασαν από το περίπτερο του IRIS, που δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει σε αυτήν την πρώτη προσπάθεια. Έμποροι, επαγγελματίες, καταναλωτές, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα του ειδικού ενδιαφέροντός τους. Πέρασαν όμως και φίλοι, πελάτες και συνεργάτες του IRIS, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε γι' αυτό.

Οι δικές μας εντυπώσεις είναι μόνο θετικές. Το Bio-Festival μας έδωσε την ευκαρία να γίνουμε ακόμα πιο γνωστοί, να προωθήσουμε έμμεσα τα προϊόντα των πελατών μας και να εμπνευστούμε από καινοτόμες ιδέες. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος της Έκθεσης, το Bio-Festival επισκέφθηκε η ΕΡΤ στο φακό της οποίας κάναμε δηλώσεις που προβλήθηκαν στο Δελτίο Ειδήσεων του Καναλιού. 

Ευχόμαστε το Bio-Festival να γίνει θεσμός, γιατί είναι κάτι που έλειπε για καιρό από την εγχώρια αγορά και ιδιαιτέρως από το χώρο της Βιολογικής Γεωργίας.